KAHRAMANMARAŞ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ'NDEN 15 TEMMUZ SERGİSİ

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz şehitlerimizin Aziz Hatırası'na adına el sanatları sergisi açtı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Feyzi Oğuz,  15 Temmuz gecesinde yaşanan direnişi anlatan ürünlerin yer aldığı serginin davetliler  tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Feyzi Oğuz, yaptığı konuşmada, “15 Temmuz Milli İrade bilincini yaşamak ve yaşatmak, milletimizin vermiş olduğu demokrasi mücadelesini hatırlamak ve aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin hatırası için kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan ürünlerin sergilendiği El Sanatları Sergimiz kurum binamızda açıldı. 15 Temmuz gecesinde yaşanan direnişi anlatan ürünlerin yer aldığı sergimiz, kıymetli misafirlerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü anarken aziz milletimizin her daim birlik, beraberlik içinde olmasını ve bir kez daha bu tür hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyor, serginin hazırlanmasında emeği geçen kursiyerlerimiz, öğretmen ve usta öğreticimiz Hatice Taş’a teşekkür ediyoruz.

15 Temmuz 2016’daki gibi hain darbe girişimlerini hatırlamak ve hatırlatmanın en etkili yolu hiç şüphesiz sanattır diyor ve sizleride sergimize bekliyoruz.” Dedi