Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi

KGC'den Mahçiçek Hayırlı Olsun ziyareti

ONİKİŞUBAT / Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesi Belediye Başkanı ve adayı Hanefi Mahçiçek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

    Sabah Şekerdere de bulunan Onikişubat Belediyesi Başkanlık makamına gelen Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar yönetim ve üyeler, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 31 Mart 2019 seçimlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dediler.

    Başkan Sermet Çuhadar : “ Hanefi Mahçiçek başkanımız, Karasu projesi , Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği, yeni dönemde Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi sebebi ile hayırlı olsun ziyaretine geldik, Başkanımızı iyi biliyoruz tanıyoruz, yaptığı hizmetler ortada yeni dönemde EXPO 2023 ve yeni Projeleri ile Kahramanmaraş’a ne katacağını çok iyi biliyoruz, bu sebeple hayırlı olsun, demeye geldik,” dedi.

    Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise yaptığı konuşmada: “ 2014 seçimlerinde sıfır bir belediye aldık, o günden bugüne kadar yaptığımız hizmetlerimiz, projelerimiz var, bir çok projemiz bitme aşamasında ve 31 Mart 2019 seçimleri öncesinde açılışını yapacağız buna belediyemizin hizmet binası da dahil..

    Allah nasip ederse 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra : Öncelik EXPO 2023 Kahramanmaraş Projesi için çalışacağız..

    Bu proje : ulaşımdan konaklamaya, alt yapıdan üst yapıya , bir çok fuar ve etkinliğin iç içe yer aldığı Dünya Projesi , Bugün için gelip gidenler hariç 192 gün süre ile bugün için 2 milyon , belki 3-5 milyon turist geldiğinde, bunların yemek yeme yerini, lokantasını, otelini, ulaşım için otobüs ve yol haritasını, yabancı dil bilen personel gibi alt yapı çalışmasına başladık seçimlerden sonra hız vereceğiz..

    Yeni dönemde 5 yıl için daha bir çok önemli projelerimiz var, 31 Ocak 2019 da Ankara da yapılacak genel toplantıdan sonra bizde Kahramanmaraş’ta projelerimizi açıklayarak seçim çalışmasına başlıyoruz..

    Onikişubat ilçemiz 429 bin nüfusu ile 30 ilimizden daha büyük olan bir ilçe Ak Parti ve MHP oyu ile yüzde 80’in üzerinde oy alacağımıza inanıyorum.” Dedi.

    37 Belediye Meclis üyesi olan Onikişubat da bugüne kadar kararların hep oy birliği ile alındığına dikkati çeken başkan Mahçiçek : “ 7 MHP’li meclis üyesi arkadaşımız var, bu arkadaşlarımızı yok sayamayız, tüm komisyonlarda görev aldı ve tüm kararlar bizde oy çokluğu ile değil oy birliği ile alındı. Yeni dönemde de ben Ak Partinin tüm meclis üyeliklerini alacağına inanıyorum ama başka partilerden meclis üyesi gelirse bir sorun olmaz onlarla da çalışırız,” Diye konuştu..

     Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve üyeler ise Başkan Hanefi Mahçiçek , Ak Partiden yeniden belediye başkan adayı gösterilmesine hayırlı olsun diyerek toplu hatıra fotoğraf çektirerek ayrıldılar..