Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Dulkadiroğlu Belediyesinde

Başkan Çuhadar: 'Okay Başkanımızın yolu açık olsun'

DULKADİROĞLU/ Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı Necati Okay’ın, yeniden Ak Parti’den Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı adayı gösterilmesi üzerine Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar, Yönetim Kurulu ve üyeler hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

       Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ; “ 2014 seçimlerinde Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Necati Okay beyin yeniden Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan adayı gösterilmesi sebebi ile Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti, ve yönetim olarak bir hayırlı olsun ziyareti için buraya geldik.

       Necati Okay Başkanımız 5 yıllık süre içinde sıfırdan aldığı belediye kurarak, zorlu bir dönemi geride bıraktı. İkinci 5 yıllık dönem içerisinde çok daha güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Başkanımız Dulkadiroğlu ilçesinde, değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyor. İkinci dönemde Dulkadiroğlu ilçemizin gelişmesinde katkı sağlayacağı inancındayım. Bundan dolayı Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay’a teşekkür ediyorum. Yeniden aday gösterilmesinden dolayı da adaylığı hayırlı olsun, yolu açık olsun diyorum” dedi.

    Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 5 yıldan beri beraber görev yaptığımız gazeteci dostları burada görmek bizlere mutluluk verdi.

    Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sermet Çuhadar Başkanın şahsında, Kahramanmaraş’ta görev yapan gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyorum.

   Partimizin Yetkili kurulları ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından çeşitli değerlendirmeler yapılarak İkinci bir 5 yıl daha AK Parti’nin  Dulkadiroğlu Belediyesi Başkan adayı olarak belirlendik. İnşallah bu 5 yıllık dönem içerisinde Sıfırdan kurduğumuz ilçemizi, değişim ve dönüşün yönünde dev adımlar attık Bunun neticesinde de ilçemiz sınırları içerisindeki farklılığı, şehircilik standartlının yükseldiğini en ücra , en uzak mahallemizdeki vatandaşlarımız gördü. Bu tür çalışmalarımız inşallah devam edecek. Yarım kalan çalışmalarımız çok kısa zamanda tamamlanacak. Kamu Külliyemiz, Bahtiyar yokuşundaki çalışmalarımız, Konak restorasyonlarımız, Yedikuyular bölgesindeki Yalnızardıç Mesire alanımız. Diğer toplu konut projelerimizi, Yarım kalan Gençlik Merkezlerimiz var bunları da inşallah kısa zamanda bitirerek ilçemizin standartlarının yükselmesine katkı sağlayacağız. Yeni farklı projelerimizi inşallah yakında vatandaşlarımızla paylaşacağız “dedi

Okay; “Belediye hizmet binamız yüzde 95 oranında bitti. Ama kış günü taşınmak istemiyorum.  Sıkıştırsam bir ayda taşınırım.  Büyükşehir Belediyemizin Kuzey Çevre yolunun açılması çalışması devam ediyor. Kamu Külliye’sine giden yolumuzu açılacak. Kaymakamlık binasının otopark katlarının bitmesi ile Kamu Külliyesi çevre düzeni yapacağız. Çevre düzeni de tamamlandıktan seçimden sonra Ramazan ayında taşınmayı planlıyorum” dedi.

     Merkez de bir Ofis

        Başkan Necati Okay; “Tarihi konaklarımızdan birini Başkanlık ofisi haline getirerek Cuma günleri burada halkla bir araya gelme ve vatandaşı dinleme görevini yerine getirmek için bir düşüncemiz var. Yeni tarihi konakları alarak yeni mekanlar oluşturacağız bunlardan birini böyle kullanmayı düşünüyorum. Beş yıllık zaman içerisinde, bizim bu yapmış olduğumuz hizmetleri geniş halk kitlelerine duyurulması, Çarşıda pazarda, sokakta gördüklerini bizlerle paylaşmaları neticesinde, bizim belediyecilik hizmetlerine katkı sunmalarından dolayı da çok teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci 5 yılık dönemde de yine uyum içerisinde karşılıklı istişarelerle, Dulkadiroğlu  ilçemizi değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Okay ziyaret sonrası Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.