KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR HABERLERİ (3)

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUK SERVİSİNDE ETKİNLİK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören çocuklara düzenlediği etkinlikle güzel bir gün geçirmelerine vesile oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği’nin ortaklaşa KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatri Bölümü servisinde tedavi gören çocuklar için düzenlediği etkinlikte çocuklar hastalıklarını unutup adeta eğlendiler.

Pediatri bölümünde gerçekleştirilen etkinliklerde birlikte masal saati yapılırken, boyama kitapları ile boyalar hediye edilerek boyama saati yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi alınan kitaplar hediye edildi. Aynı zamanda onkoloji pediatri bölümdeki çocuklarımıza da kitaplar ve oyuncaklar hediye edildi.

 KSÜ Tıp Öğrencileri Birliği ile yapılan etkinlikte pediatri bölümünde tedavi gören hasta çocuklara müzikal eğlence yapılıp, kitaptan kostümü ve palyaçoyla bir nebzede olsa mevcut durumlarını unutturarak eğlendirildiler.

 Hasta refakatçilerinin de en az çocuklar kadar mutlu olduğu etkinliğin sonunda Tıp Öğrenci Birliği üyelerine de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yayınlarından olan kitaplar hediye edildi.

 

BÜYÜKŞEHİR, ERZURUM’DAN 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı Erzurum’da yapılan U-23 Ümitler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından 7 madalya ile döndü.

Erzurum ilinde 10-11 Mart 2018 tarihleri arasından düzenlenen şampiyonaya 45 İlden 411 sporcu katıldı. Erzurum Teknik Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenen Türkiye 23 yaş altı Serbest güreş şampiyonasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, 148 puanla Türkiye Şampiyonu olurken, şampiyonadan 7 madalya ile döndü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Güreş Takımı’ndan 61 kg. da Ertuğrul Kahveci  ve 97 kg.da Feyzullah Aktürk 1. Olarak şampiyonluk ipini göğüslerken, 57 kg. da Ali Gürsoy 2., 65 kg.da İbrahim Kar 2., 79 kg da İbrahim Çağlayan 2., 70 kg.da Hasan Kaya 3. ve 86 kg.da Osman Göçen 3. Oldular.

U23 Serbest Stil Türkiye Şampiyonası Kulüp Klasmanı’nda; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Güreş Takımı  148 puanla 1. olurken, 135 puanla Ankara Tedaş Spor kulübü 2., İstanbul Büyükşehir Belediyesi 120 puanla 3. oldu.

 

ALIÇSEKİSİ CADDESİNE SICAK ASFALT

Yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Alıçsekisi Caddesini sıcak asfaltla buluşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi Bayazıtlı Mahallesi’ndeki Alıçsekisi Caddesinin sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Dulkadiroğlu İlçesi Bayazıtlı Mahallesi’nde bulunan 520 metre uzunluğunda 6 metre eninde bulunan Alıçsekisi Caddesi’ni sıcak asfaltla buluşturan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.