Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye haberleri (4)

Pazar Günü Etkinliğe Davetlisiniz

Büyükşehir Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 22 Eylül Pazar günü yürüyüş ve bisiklet sürme etkinliği düzenliyor. Necip Fazıl Kısakürek Meydanı’nda saat 10.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir etkinlik düzenleniyor. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “22 Eylül Pazar 10.00’da, Necip Fazıl Kısakürek meydanında buluşularak yürüyüş ve bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirilecektir. Binevler Kavşağı istikametine kadar sürüş ve yürüyüş yapılarak tekrar Necip Fazıl Kısakürek Meydanında etkinlik sonlandırılacaktır. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak için tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

 

Gece Gündüz Şehrimize İçin Çalışıyoruz

Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ şube müdürleriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Şehrimiz için istişarelerimize devam ediyoruz. Gecemiz, gündüzümüz, söz verdiğimiz gibi Kahraman şehrimize hizmetle geçiyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Büyükşehir Belediyesi ile Su ve Kanalizasyon İdaresi şube müdürleriyle bir araya geldi. Çamlıca Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Güngör’ün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen ile daire başkanları da hazır bulundu.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş için gece gündüz, birlik ve beraberlik içerisinde çalışıldığını belirtti. Başkan Güngör, “Şehrimiz için istişarelerimize devam ediyoruz. Gecemiz, gündüzümüz, söz verdiğimiz gibi Kahraman şehrimize hizmetle geçiyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Yedikuyular Sezona Hazırlanıyor

Başkan Hayrettin Güngör, Bertiz Mahalleleri ile Yedikuyular’a ulaşım sağlayan arterde ve Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Bertiz Mahalleleri ve Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan arterde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve imar komisyonu üyeleriyle bölgedeki imalatı inceleyen Başkan Güngör, ekiplere kolaylık diledi.

Kayak Merkezi İncelendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ardından Yedikuyular Kayak Merkezi’ne geçti. Kış sezonunda şehir içi ve şehir dışından birçok misafiri konuk edecek tesis alanında beraberindeki heyetle incelemelerde bulundu. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Bertiz Mahalleleri ve Yedikuyular Kayak Merkezine ulaşım sağlayan arterimizde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Büyükşehir Göksun – Andırın arasında çalışıyor

16 Kilometrelik Grup Yolu Asfaltlanıyor

Büyükşehir Belediyesi Göksun Büyükçamurlu ile Andırın Geben mahallelerini birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi devam eden yol çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Göksun Büyükçamurlu Mahallesi ile Andırın Geben Mahallesini birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda çalışmalara başladı. Bir yandan güzergahın dolgusu yapılırken çalışmaların tamamlandığı arterler yine ekipler tarafından asfaltlanıyor.

Yoğun Bir Çalışma Var

Başlatılan çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Göksun Büyükçamurlu Mahallesi’nden başlamak üzere Meryemçil Mahallesi’nden geçerek Andırın Geben Mahallesine bağlanan 16 kilometrelik grup yolunda çalışmalarımız başladı. Bir taraftan ekiplerimiz dolgu serim ve sıkıştırma çalışmaları yaparken, diğer taraftan da sathi kaplama için astar atımı devam ediyor” ifadelerine yer verildi.