KAHRAMANMARAŞ BAKLAVASINI SEVDİRDİK."

Türkiye'nin saklı akçesi Kahramanmaraş doğa güzelliğinden sanatına, sanayisinden turizmine, hanedan mutfak kültüründen, tatlı ve dondurmasına, sarraflığın zanatkârlığına ülkemizin gözbebeği altın bir kenttir. Bu kentin insanı da doğası gereği şair ruhunda sanatkâr doğar ve yaşar. Kahramanmaraşlının elinin değdiği her iş mutlak bir sanat eserine dönüşür.Yaptığı her işe ruhunu verir, aşkını yansıtır.

İstanbul, Tereyağlı Maraş Baklavasını Sevdi...

İstanbul, Tereyağlı Kahramanmaraş Baklavası Yiyor!...

Kahramanmaraşlı Baklavasına Sahip Çıktı!

İstanbullulara Maraş Baklavası Yediriyor

Türkiye'nin saklı akçesi Kahramanmaraş doğa güzelliğinden sanatına, sanayisinden turizmine, hanedan mutfak kültüründen, tatlı ve dondurmasına, sarraflığın zanatkârlığına ülkemizin gözbebeği altın bir kenttir. Bu kentin insanı da doğası gereği şair ruhunda sanatkâr doğar ve yaşar. Kahramanmaraşlının elinin değdiği her iş mutlak bir sanat eserine dönüşür.Yaptığı her işe ruhunu verir, aşkını yansıtır.

Tereyağlı Kahramanmaraş Baklavasını 1976 yılından bu yana İstanbulluların damak tadına hitab-ı aşk eden, tüm tatlı ve baklava çeşitlerinde olduğu gibi pasta ve börek çeşitlerinde de, sanatkâr ruhunu nakkaşın sim sırmayı işlemesi gibi lezzeti rayihasını damak tadına işleyen Etlioğulları Baklavaları'nın sahibi Battal Gazi Etli, gün geçtikçe şube sayısını artırmak yerine müşterimizi daha fazla nasıl memnun edebilirim düşüncesinde markasının köklü vede kalıcı olması için ar-ge çalışmaları yapıyor .İstanbul Sultangazi ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde 2 katlı modern imalathane de üretim yapıyor. Firma da çalışan personel ile birlikte tatlı, pasta ve börek yapımında kullanılan malzemelerin  % 80'ini günlük Kahramanmaraş'tan getiriliyor.

İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz arasında tanışma, sosyal dayanışma ve kaynaşma köprüsü olabilmek adına Kahramanmaraş'ın gurbetteki sesi, sosyal medya kanalı 46 TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı başlattığı haber projesi kapsamında bu hafta tereyağlı #MaraşBaklavası'nı İstanbullulara sevdiren 41 yıllık köklü pastaneler zinciri Etlioğulları Baklavalarını ziyaret etti.

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Etlioğlulları Baklavalarını imalathanesinde Ahır Dağı eteklerinde kekik, keven otuyla beslenen keçi - koyun-ineklerden elde edilen tereyağıyla yapılan baklava, su böreği ve butik pasta yapılışını kayda alan #46tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'nın mikrofonuna konuşan Etlioğlulları Baklavaları yönetim kurulu başkanı sn. Battal Gazi ETLİ; "biz ürünlerimizde tamamen doğal malzemeler kullanıyoruz. "Glikoz benzeri tatlandırıcı sağlığa yararlı olmayan hiç bir hammaddeyi kullanmıyoruz." Tereyağı, fıstık,peynir ve çalışan personellerimizi memleketimiz Kahramanmaraş'tan getiriyoruz. Ürünlerimizde asla fıstık görünümlü bezelye, soya benzeri malzemeler kullanmıyoruz. O tür malzemeler imalathanemizin kapısından dahi içeri girmez. Bizim baklava çeşitlerimizde kullanılan malzemeler en iyisidir. Fıstık muhtevalı tatlı çeşitlerimizde ki yeşilin canlılığı sizi büyüler. Yaş pasta çeşitlerimizde taze meyve ve çikolatanın en iyisini kullanıyoruz, dedi."

İstanbul'a tereyağlı baklava çeşitlerini sevdiren adam tanınan Battal Gazi ETLİ; bizim markamızın temeli 1976 yılında atıldı. 1983 yılından bu yana İstanbullulara tatlı yedirip tatlı konuşturuyoruz. Sultangazi de modern 2 katlı imalathanemizde yaptığımız ürün çeşitlerimizi öncelikle 500 Evler, Küçükköy ve Sultan Çiftliği şubelerimizle birlikte lüks zincir restoranların günlük ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Etlioğulları baklavaları olarak "İSTANBUL'A KAHRAMANMARAŞ BAKLAVASINI SEVDİRDİK."

Ismarlama tatlı ve pasta satışı da yapıyoruz. Hemşerilerimize ve damak tadına düşken lezzet severlere etliogullari.com olarak özel tatlı üretiyoruz. Size bir tık kadar yakınız dedi.