KAHRAMANMARAŞ AK PARTİ ADAYLARI 8/0 İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesine bulunan Dönem Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir,  beraberinde Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Necati Okay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla Yeni Hükümet Bulvarında bulunan esnafları ziyaret ettiler. 24 Haziran seçimleri hakkında bilgiler aktaran Mv. Adayı Özdemir yaptığı açıklamada : "Yaparsa Yine Ak Parti Yapar" diyerek bizlere verilen değer için teşekkür ediyor Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen teveccüh için kıymetli vatandaşlarımıza minnetlerimizi sunuyoruz" dedi.  Açıklamalarının ardından radyo programına katılacak olan Millevekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, esnaf ziyaretini tamamladılar.

 

27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal, 24 Haziran seçimleri kapsamında Andırın ilçesini ziyaret ettiler. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Andırın Belediye Başkanı Baki TEZCAN, İl Başkan Yardımcısı Nurseni Alagöz, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Torlar, Emirler ve Gökgedik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Öçal, mahalle sakinlerinin dertleri dinlediler ve çözümler ürettiler. 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin beka meselesi olduğuna dikkat çeken heyet, yapılan hizmetlerin sürekliliğinin ve devamlılığının sağlanması için halkın destek ve dualarını istediler. Milletvekili Adayı Habibe Öçal ziyaretler esnasında yaptığı konuşmada; "Ülkemizin en büyük harcamalarını yaptığı terörle mücadeleye inşallah sonuna kadar devam edeceğiz. Sürekli bir terörle mücadele içindeyiz. Gerek pkk, fetö gerekse dış tehditler karşısındaki dimdik duruşumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

24 Haziran çalışmalarına Dulkadiroğlu İlçesinde devam eden Milletveki Adayı İmran Kılıç, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe teşkilatı eşliğinde Hacı Murat Ağa Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ettiler. Heyet, esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde destek ve dua talebinde bulundular. Milletvekili Adayı Kılıç, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Atatürk Meydanında organize edilen İftar Programına katılmak üzere bölgeden ayrıldılar.

 

27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı  Habibe Öçal;  24 Haziran seçimleri kapsamında Andırın ilçesini ziyaret ettiler. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Başkan Yardımcısı Nurseni Alagöz, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Belediye Başkanı  Baki Tezcan, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Torlar, Emirler ve Gökgedik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Öçal, mahalle sakinlerinin dertleri dinlediler ve çözümler ürettiler. 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin beka meselesi olduğuna dikkat çeken heyet, yapılan hizmetlerin sürekliliğinin ve devamlılığının sağlanması için halkın destek ve dualarını istediler. Milletvekili Adayı Habibe Öçal ziyaretler esnasında yaptığı konuşmada; "Ülkemizin en büyük harcamalarını yaptığı terörle mücadeleye inşallah sonuna kadar devam edeceğiz. Sürekli bir terörle mücadele içindeyiz. Gerek pkk, fetö gerekse dış tehditler karşısındaki dimdik duruşumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Şehidimiz Sinan Türkoğlu Rahmet-i Rahmana Uğurlandı

4 Haziran 2018 günü Hakkâri / Şemdinli Altınsu Bölgesinde hain terör örgütü tarafından Kalekol’a yapılan saldırıcı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehid olan Kahramanmaraş / Elbistan nüfusuna kayıtlı Özel Harekât Polisi Sinan TÜRKOĞLU (25) bugün son yolculuğuna uğurlandı. Hakkâri Özel Harekât Şube Müdürlüğü emrindeyken geçici görevle Şemdinli’ye görevlendirilen şehid özel harekâtçı Sinan Türkoğlu’nun Türk bayrağına sarılı naaşı, öğle saatlerinde Elbistan Devlet Hastanesi morgundan alınarak ilçeye bağlı Karaelbistan Mahallesi’ndeki baba ocağına götürüldü. Cenaze, burada son kez helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığına götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Av. Ahmet Özdemir, İmran Kılıç,Habibe Öçal,Türk İslam Karakoç, M.İlker Çitil , diğer siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, emniyet personelleri ile şehidin Hakkâri’de birlikte görev yaptığı silah arkadaşları ve binlerce vatandaş katıldı. Şehid Özel Harekat Polisi Sinan TÜRKOĞLU kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına tekbirler ve dualarla defnedildi.

 

27.Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal; seçim çalışmaları kapsamında Türkoğlu ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Beraberinde Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Işık ve teşkilat mensuplarıyla Gazi Osman Paşa ve Fatih Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ettiler. Esnaf ziyaretlerinin ardından Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirildi. Milletvekili Adayı Sezal ziyaretler esnasında 24 Haziran Seçimlerinin önemi hakkında istişarelerde bulunarak destek ve dua talebinde bulundular.