İYİ PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Azerbaycan Bulvarı Gedemenli İş Merkezi 7. Kat bulunan Medya Gazetesi ziyaret yaparak basın sorunlarını dinledi.

 İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, İl Basın ve Medya Başkanı İrem Kazancı Çınar, İl Kültür Turizm Sorumlu Başkanı Ahmet Denizhanoğulları, İl Sosyal Medya Başkanı Hamdi Atlama, Yılmaz Çetinkaya ile beraber Medya Gazetesi ve www.medyagazetesi.com.tr internet haber sitesi sahibi Halil Hınaz ziyaret etti.
    Kahramanmaraş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bekir Doğan, Kahramanmaraş Haberi Gazetesi Sahibi İsmail Koyuncu, Memleket Gazetesi sahibi Bilal Evran da katıldığı ziyaret programında, Türkiye ve Kahramanmaraş Basın sorunları gündeme getirildi.
    İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çubukel, “ Fırsat buldukça gazetecileri ve yayın kuruluşlarımızı ziyaret ediyorum, basın sorunlarını yerinde görüyorum, bugün bu bağlamda Medya Gazetesi ve gazeteci dostlarla bir araya geldik.
 Çok değerli bilgiler aldık, Pandemi ve ekonomik sıkıntılardan dolayı basın çok zor durumda bunu biliyoruz ve abone desteği veriyoruz.
    Basın olmadan bir yere gidilemeyeceğini herkesin bilmesi gerekir,” dedi.
    İyi Parti iktidarında : Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm yapılacağını ilk hedefimiz ise Halil beyin penceresinden her gün baktığı Tekke mahallemizi şehrimizin cazibe merkezi haline getirmek olacaktır, biz yıkmayacağız yapacağız, güzelleştireceğiz” diye konuştu..
    Sohbet toplantısı sonunda ise hep birlikte hatıra resmi çektirerek güne noktayı koydu.



İYİ PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET