İstiklal Basketbol Takımına "Mutlu Çocuk Mutlu Gelecek" projesi Desteği
Onikişubat Kaymakamlığımız himayesinde yürütülen “Mutlu Çocuk Mutlu Gelecek” projesi kapsamında, Play-Off Final Grubu’nda oynanan Kahramanmaraş İstiklal Basketbol - Göztepe Basketbol maçına Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu öğrencileri katıldı ve maç boyunca desteklerini sürdürdü.
Öğrencilerin maç boyunca yaşadığı heyecan ve coşku görülmeye değerdi. Takımlarını büyük bir enerjiyle destekleyen minik yürekler, hem sporun hem de takım ruhunun güzelliklerini doyasıya yaşadı. Bu özel etkinlik, çocuklarımızın sosyal gelişimlerine katkı sağlarken, unutulmaz bir gün geçirmelerine vesile oldu.
Öğrencilerle birlikte Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu Müdürü İsa Pamuk, Proje Sorumlusu Kadir Demirkaynak ve bazı okul yöneticileri İstiklal Basketbol Takımına maç sonuna kadar desteklerini sürdürdüler
HABER: OĞUZ KARAKOÇ