İnşaat İşçisi Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Kahramanmaraş'ta Dün Akşam Saatlerinde Namık Kemal Mahallesinde bir İnşaatta Beton Zemine düşerek ağır yaralanan işçi yaşam mücadelesi veriyor.

İnşaat İşçisi Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Kahramanmaraş’ta Dün Akşam Saatlerinde Namık Kemal Mahallesinde bir İnşaatta Beton Zemine düşerek ağır yaralanan işçi yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen Bilgilere göre Kahramanmaraş Merkez Namık Kemal Mahallesinde bir inşaatta çalışırken çalıştığı sırada birinci katta dengesini kaybederek Beton zemindeki demirlerin üzerine düşen 32 yaşındaki İsmail Çiçek ağır yaralandı.

Yaralanan Çiçek Mesai Arkadaşları Tarafından İnşaat Şirketine ait olan Özel bir hastaneye kaldırdı. Burada Tedavi altına alınan işçinin Beyin Kanaması geçirdiği ve 2.nci kez ameliyat edildiği ancak kafatasında kırıklar olduğundan beyindeki kanamanın durdurulamadığı öğrenilirken ağır yaralı işçi 3’üncü kez Ameliyata Alınacağını ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İşçin Ekinözü İlçesindeki Ailesi Kazayla ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatılırken Çiçek’in 4 ay önce evlendiği öğrenildi. Ağır yaralanan İsmail Çiçek’in Abisi Mehmet Çiçek 40 Kardeşim düşmesi üzerinde 2 gün geçti hala şirket yetkilileri olayı Güvenlik Güçlerine durumu bildirmedi ve Kardeşimin yüksekte değil de 1 metrede düştüğünü İfade ettiler bize bizde Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyetçi olurken, Şirket Yetkileri iki tane Avukatla birlikte onlarda kendilerinin bir suçu olmadığını yönünde konuyla ilgili Görüşerek onlarda suç duyurusunda bulundular ben şunu diyorum, madem suçunuz yoktu iki gündür polise olayı bildirmediniz biz şikâyetçi olunca iki tane avukatla birlikte geldiniz diyerek benim kimsenin parasında pulunda gözüm yok benim kardeşim bir uyansın ayağa kalksın yeter benim için diyerek gözyaşları döktü.

HABER/İsmail BOZDOĞAN