İlçemizde Aydınlatma Çalışması

Yerel seçimler sonucunda Türkoğlu Belediye Başkanı olarak ilçemize yapacağımız yatırımlar konusunda sonunda çalışmalarımız devam etmekte. Gerek altyapı çalışmaları gerekse üst yapı çalışmalarında hem proje hazırlıyoruz hem de projesi biten çalışmalarımızı bitirmeye çalışıyoruz.

Adana- Kahramanmaraş yolu üzerine refüj aydınlatma çalışmalarına başlanıldı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları belirtti;”

Yerel seçimler sonucunda Türkoğlu Belediye Başkanı olarak ilçemize yapacağımız yatırımlar konusunda sonunda çalışmalarımız devam etmekte. Gerek altyapı çalışmaları gerekse üst yapı çalışmalarında hem proje hazırlıyoruz hem de projesi biten çalışmalarımızı bitirmeye çalışıyoruz.

Şuanda Nurdağı Kahramanmaraş yolu üzerindeyiz. Kılılı yol kavşağı ile Türkoğlu’nun altındaki Minehüyük Nahır yolu yol kavşağına kadar yaklaşık 4 Km anayol güzergahında  refüj aydınlatma çalışması başladı. Bu çalışmaya emeği geçen bütün arkadaşlarımıza,  özellikte Türkoğlu Akedaş İşletme Müdürümüz Mustafa Bozdoğan’a ve Akedaş Genel Müdürümüze Türkoğlu’muza yaptığı bu hizmetlerden yatırımlardan dolayı çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu refüj aydınlatma işi gerek Kılılı mahallemizde gerekse Beyoğlu ve Şekeoba mahallelerimizde daha önce tamamlanmıştı. Sadece Türkoğlu’muzun altındaki bu yol güzergahında kalmıştı, aydınlatmayla birlikte karayolları genel müdürlüğümüzden buranın refüj düzenlemesiyle ilgili buranın bordür taşlarını talep ettik. İnşallah onlarda gelecek Ekim, Kasım ayı gibi burayı komple ağaçlandıracağız. Türkoğlumuza güzel bir çehre kazandıracağına inanıyoruz. Bulunduğumuz bölge sanayi ve fabrika alanı bu vesile ile de gerek güvenlik açısından gerekse peyzaj açısından bu projeye ihtiyaç vardı. Burada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Yerel seçimler sonucunda Türkoğlu Belediye Başkanı olarak ilçemize yapacağımız yatırımlar konusunda çalışmalarımız devam etmekte. Gerek altyapı çalışmaları gerekse üst yapı çalışmalarında hem proje hazırlıyoruz hem de projesi biten çalışmalarımızı bitirmeye çalışıyoruz.

Şuanda Nurdağı Kahramanmaraş yolu üzerindeyiz. Kılılı yol kavşağı ile Türkoğlu’nun altındaki Minehüyük Nahır yolu yol kavşağına kadar yaklaşık 4 Km anayol güzergahında refüj aydınlatma çalışması başladı. Bu çalışmaya emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, özellikle Türkoğlu Akedaş İşletme Müdürümüz Mustafa Bozdoğan’a ve Akedaş Genel Müdürümüze Türkoğlu’muza yaptığı bu hizmetlerden yatırımlardan dolayı çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Gerçekten bu refüj aydınlatma işi gerek Kılılı mahallemizde gerekse Beyoğlu ve Şekeoba mahallelerimizde daha önce tamamlanmıştı. Sadece Türkoğlu’muzun altındaki bu yol güzergahında kalmıştı, aydınlatmayla birlikte karayolları genel müdürlüğümüzden buranın refüj düzenlemesiyle ilgili buranın bordür taşlarını talep ettik. İnşallah onlarda gelecek Ekim, Kasım ayı gibi burayı komple ağaçlandıracağız. Türkoğlu'muza güzel bir çehre kazandıracağına inanıyoruz. Bulunduğumuz bölge sanayi ve fabrika alanı bu vesile ile de gerek güvenlik açısından gerekse peyzaj açısından bu projeye ihtiyaç vardı. Burada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.