Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!"

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV olarak, 21 yıldır tüm Türkiye genelinde sayıları yaklaşık 40.000 i bulan çocuk ve yetişkin kanser hastalarına ve ailelerine tam destek vermeye devam etmekteyiz.

Kanser hastalarımız ve ailelerine gıda, giysi, oyuncak, kırtasiye desteklerinin yanı sıra temizlik malzemesi, ev eşyası gibi ihtiyaç duydukları tüm ürünleri duyarlı kişi ve kuruluşların destekleri ile evlerine kadar ulaştırmaktayız. Yardımlaşmanın ve paylaşmanın çok önemli olduğu bu dönem hastalarımıza yıl boyunca ulaştırdığımız et ve et ürünlerinin sağlanması açısından çok kıymetlidir.

Çocuklarımız için hayati önem taşıyan protein ihtiyaçlarını yıl boyunca karşılayabilmek amacıyla halkımızın desteklerini Türkiye genelinde lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk-yetişkin hasta ve ihtiyaç sahibi ailelerine iletmeye devam edeceğiz.

 Kurban dönemi çalışmalarımızı daha çok kişiye duyurabilmek için bilgilendirme amaçlı ilanımızın bayrama dek, her gün yada gün aşırı  yayınlanmasını arzu etmekteyiz.

 LÖSEV olarak hizmet verdiğimiz Kahramanmaraş ilimizin kıymetli bir basın kuruluşu  olarak sizden ricamız; çocuklarımızı hayata bağlarken verdiğimiz bu mücadeleye ortak olmanızdır.