HEKİM KADROSUNU GENİŞLETİYOR

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ HEKİM KADROSUNU GENİŞLETİYOR

NÖROLOJİ UZMANI DR. DENİZ YÜCEL HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Halen Dr. Gönül Çakmak’ın hasta kabul ettiği Nöroloji Kliniği’nde göreve başlayan Dr. Deniz Yücel, 1978 yılında Balıkesir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini babasının memuriyeti nedeniyle çeşitli illerde tamamladı. 2001 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2001 – 2005 tarihleri arasında Kastamonu’da merkez Kuzyaka Sağlık Ocağı ve Abana Devlet Hastanesi’nde çalıştı.

2010 yılında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöroloji ihtisasını tamamladı. Mecburi hizmet için geldiği Nizip Devlet Hastanesi’nde 2014 yılına kadar görev yaptı.

Dr. Yücel 2014 Eylül Ayı itibariyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Nöroloji Kliniği’nde hasta kabul etmeye başlamıştır.

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, 1996 yılında hizmete açıldı. Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde, dünya standartlarında hizmet sunuluyor.

Hastanede, acil servis, biyokimya, patoloji ve klinik mikrobiyoloji laboratuvarları, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, organ nakli merkezi, nefroloji, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekonstrüktif cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji ve üremeye yardımcı tedavi merkezi bulunuyor.