HANEFİ ÖKSÜZ'Ü DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

Geçtiğimiz akşam KİPAŞ Holding yöneticileri ile patronları MADO sarayında iftar açmak için bir araya geldiler.

KİPAŞ Holding yönetim kurulu başkanı, KMTSO meclis başkanı ve son olarak da TOBB yüksek istişare kurulu üyeliğine yeniden seçilen M. Hanefi ÖKSÜZ’ün de doğum günü olması nedeniyle bir sürpriz hazırlandı.

İftar programına KİPAŞ Holding yönetim kurulu başkanvekili H. İbrahim GÜMÜŞER ve eşi Melek GÜMÜŞER, M. Hanefi Öksüz’ün eşi Ayça Öksüz ve çocukları, yönetim kurulu üyeleri ve şirket çalışanlarının yanı sıra Öksüz’ün yakın dostları A. Kadir KURTUL, Mehmet SEZAL ve KMTSO başkanı Serdar ZABUN da katıldı.

İftar sonrası hazırlanan doğum günü pastasının gelmesiyle ilk şaşkınlığını yaşayan M. Hanefi ÖKSÜZ’ün daha sonra Kabataş erkek lisesinden dönem arkadaşlarının görüntülü doğum günü mesajları ve dostlarının iyi dilek ve kutlama mesajlarını izleyince bir hayli duygulandığı görüldü. Kendisi için tam anlamıyla sürpriz olduğunu söyleyen ÖKSÜZ ‘’Bu güzel sürprizi hazırlayanlara çok teşekkür ederim, gerçekten beni çok duygulandırdı, dostlarım, ortaklarım ve değerli mesai arkadaşlarımla birlikte mübarek ramazan ayında bir arada bulunup iftar yapmak ve aynı zamanda da doğum günümün kutlanmasından dolayı çok mutlu oldum, bu vesile ile Ramazan ayının tüm İslam âlemine, ülkemize ve hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesini dilerim’’ dedi.