Görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi

KahramanKENT gazetesi ve Yerel gazetesi sahibi Ali Fahri Şirikçi'nin oğlu ve Yerel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Eshabil Şirikçi, Neslihan Kesici ile görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

ŞİRİKÇİ AİLESİNE YAKIŞAN DÜĞÜN

KahramanKENT gazetesi ve Yerel gazetesi sahibi Ali Fahri Şirikçi’nin oğlu ve Yerel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Eshabil Şirikçi, Neslihan Kesici ile görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Arsan Center’da yapılan düğüne iş, siyaset ve medya dünyasından 1000 davetli katıldı.

Medya dünyasından da birçok davetlinin hazır bulunduğu törende, çiftin nikah şahitliğini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Mehmet Fatih Karaaslan ve iş adamı Mahmut Arıkan yaptı.

Ali Fahri ve Makbule çiftinin oğlu Mustafa Eshabil Şirikçi ile, Özay ve Abdullah çftinin kızı Neslihan Kesici Arsan Center’de düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle önceki akşam dünya evine girdi.

Nikah şahitliğini yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Mehmet Fatih Karaaslan, evlilik cüzdanını geline vermeden önce kısa bir konuşma yaptı. Rektör Karaaslan, çiftin ömür boyu aynı yastığı baş koymalarını Yüce Allah’dan niyaz ederim diye konuşmasına başladı ve gençlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Dillere destan bir düğün töreni ile evlenen çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Genç çift, davetlilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek davetlilerle ilgilendiler.

Damadın sağdıçlığı Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alparslan yaptı.

KahramanKENT ve Yerel gazetesi olarak Mustafa Eshabil Şirikçi ve Neslihan Şirikçi (Kesici)’ye ömür boyu mutluluklar dileriz.

(Haber:Ahmet GÜNEÇIKAN)