Göksün'de Karne Sevinci Şenliğe Dönüştü: Başkan Selim Cüce Öğrencilerin Mutluluğuna Ortak Oldu

 Göksün Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren öğrenciler için düzenlenen Karne Şenliği, yoğun katılım ve renkli görüntülerle gerçekleştirildi. Göksün Kültür Merkezi’nde iki seans halinde düzenlenen etkinlikte çocuklar, karne sevincini doyasıya yaşarken aileler de bu mutluluğa ortak oldu.
Göksün Belediye Başkanı Selim Cüce, öğrencilerin eğitim hayatındaki başarılarını taçlandırmak ve tatil öncesi moral vermek amacıyla organize edilen şenliğe katılarak çocukların sevincini paylaştı. Program, yüz boyama etkinlikleriyle başlarken; illüzyon gösterileri, eğlenceli oyunlar ve sahne performanslarıyla devam etti. Çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler, salonu dolduran veliler tarafından da beğeniyle takip edildi.
Şenlik boyunca öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, etkinlik alanında neşeli ve samimi anlar yaşandı. Göksün Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği önemin bir göstergesi olan Karne Şenliği, hem öğrenciler hem de aileler için unutulmaz bir gün oldu.
Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selim Cüce, çocukların eğitim sürecindeki emeklerinin karşılığını almasının mutluluk verici olduğunu belirterek,
“Çocuklarımızın karne sevincini birlikte paylaşmak istedik. Onların yüzündeki tebessüm, bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Tatil süresince dinlenirken kitap okumayı da ihmal etmemelerini özellikle rica ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Başkan Cüce ayrıca, çocukların başarısında büyük pay sahibi olan öğretmenler ve velilere de teşekkür ederek,
“Evlatlarımızın eğitim yolculuğunda büyük fedakârlık gösteren öğretmenlerimize ve her zaman yanlarında olan kıymetli velilerimize şükranlarımı sunuyorum,” dedi.
Göksün Belediyesi’nin çocuklara yönelik sosyal, kültürel ve eğitici etkinliklerinin artarak devam edeceği belirtilirken, Karne Şenliği ilçede takdirle karşılandı. Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.