GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HABERLERİ (2)

HALK OYUNLARI 2.KADEME ANTRENÖRLÜK İNTİBAK KURSLARI DEVAM EDİYOR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 81 il de başlatılan Halk Oyunları 2. Kademe Antrenörlük İntibak Kursları İlimizde de gerçekleştiriliyor.

11-14 Ağustos 2018 tarihlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda yapılan kurslar 55 kursiyer 2. Kademe antrenörlük belgesi almak için katılıyorlar.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonundan Kahraman Gökşen ve Fatih Karaaslan eğitimleri gerçekleştiriyorlar. Halk Oyunları İl Temsilcisi Orhan Gökşen; İlimizde uzun zamandır ilk defa böyle bir kurs düzenleniyor, kültürümüzün önemli bir parçası olan Halk oyunlarına ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Gökşen tüm katılımcı kursiyerlere başarılar diledi.

Kurs sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan adaylara 2. Kademe halk oyunları Antrenörlük belgesi verilecek.

 

BALKAN JUDO ŞAMPİYONU KEVSER DİLBİRLİĞİ’NDEN ZİYARET

28-29 Temmuz 2018 tarihlerinde Yunanistan Selanik’ te düzenlenen Balkan Judo Şampiyonasında ilimizin başarılı sporcularından Kevser DİLBİRLİĞİ 57 Kg’da Balkan Şampiyonu oldu.

Şampiyon Judocumuz Kevser DİLBİRLİĞİ ve Antrenörleri Hamza SELEN, Mustafa KARAKIZ, Ertuğrul TİYEK, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan KABAKCI’ yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Judo İl Temsilcisi Mehmet REYHAN, Sporcumuzun Bağlarbaşı İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Adem YİĞİTER’ de hazır bulundular.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Kevser DİLBİRLİĞİ ve antrenörlerinden Balkan Şampiyonasında yaptıkları müsabakalar hakkında bilgiler alan İl Müdürü KABAKCI Sporcumuzu ve Antrenörlerini elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek sporcumuza spor malzemesi hediye etti.

Ziyaret sonunda İl Müdürlüğü makamında hatıra fotoğrafı çektirildi.