GAZİANTEP SANKO HABERLERİ (4)

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜPROF. DR. DAĞLI: “KURTULUŞ SAVAŞI BAŞLANGICIMIZIN 100. YILINI BÜYÜK BİR GURUR VE ONURLA KUTLUYORUZ”

SANKO Üniversitesi RektörüProf. Dr. Güner Dağlı, Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımının atıldığı günün 100’üncü yılını kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirtti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Dağlı, “Bundan 100 yıl önce, her türlü imkânsızlık içerisinde Türk Milleti’ne önderlik edenGazi Mustafa Kemal Atatürk,en büyük gücüninanç ve birlik olduğu bilinciyle Samsun’a doğru yola çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlatmıştır” dedi.

“Savaşlar vardır, en büyük gücünüz top ve tüfektir. Savaşlar vardır en büyük gücünüz topa – tüfeğe karşı koyabilen, vatanı uğruna ölmeyi göze alan vatan sevdalılarıdır. Türk Milleti tarihi boyunca bağımsızlığını, vatanı uğruna hayatını feda eden isimsiz pek çok kahramanın cesaretiyle elde etmiştir” diyen Prof. Dr. Dağlı, şöyle devam etti:

“Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle çıkılan bağımsızlık yolunda kazanılanzaferleri milletine armağan eden Büyük Atatürk, Türk Milleti’nin kaderinin yeniden yazıldığı 19 Mayıs tarihini yarınlarımız olan gençlerimize bayram olarak armağan etmiştir.

Büyük Atatürk, ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin. Bu belli. Fakat zekânı unut ... Daima çalışkan ol...’ diyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de bu sözlerinde olduğu gibi, SANKO Üniversitesi olarak, Büyük Önderimizin gençlere olan bakış açısı, güven ve inancıyla hareket ediyor ve yarınımızın en büyük teminatı olan gençlerimizin ülkemizin adını dünyada daha da büyük başarılarla duyurmaları için var gücümüzle çalışıyoruz.

Kurtuluş mücadelemizin başlangıcının 100. yılında her türlü yokluk ve olumsuzluğa rağmen, bizlere bu güzel vatan toprağında bağımsız yaşama onurunu sağlayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

 

 

19 MAYIS SANKO PARK BOWLİNG TURNUVASI BAŞLIYOR

Gaziantep’in eğlence ve yaşam merkezi olan Sanko Park, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda genç ziyaretçilerini Bowling Turnuvası ile karşılıyor.

Bowling tutkunu üniversiteli gençlerin eğlenceli saatler geçireceği, aynı zamanda takım ruhunu pekiştireceği turnuvada birinci 5.000 TL, ikinci 3.000 TL, üçüncü 2.000 TL yüklü Sanko Park Kart kazanacak.

19 Mayıs Pazar günü saat 14.00’teSanko Park 3. Katta bulunan eğlence merkezinde düzenlenecek turnuvaya, öğrenci kimliği ile Sanko Park danışma bankosuna uğrayan herkes katılabilecek. Turnuva için kayıtlar 19 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Her yaştan ziyaretçisine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Sanko Park AVM, Geleneksel 19 Mayıs Bowling Turnuvası ile genç ziyaretçilerine heyecanlı bir rekabet ve eğlenceyi bir arada sunacak.

 

 

 

SANKO ENERJİ SALİHLİ JES ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

SANKO Holding şirketlerinde çalışanlar, bir asrı aşan süredir uygulanan Konukoğlu Ailesi iftar yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor.

SANKO Enerji SalihliJeotermal Enerji Santralı (JES) işletmesi çalışanları eşleri ve çocukları ile birlikte Konukoğlu Ailesinin geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

 İftar yemeğine, SANKO Enerji Genel Müdürü Adil Tekin,Genel Müdür YardımcısıAhmet Sayın, İşletme Müdürü Ferhan Dikilitaş,işletme şefleri ve mühendisleri katıldı.

Neşeli, samimi ve eğlenceli bir ortamda yapılan iftar programında masaları dolaşarak konuklarına hoş geldiniz diyen yöneticiler, yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı için iyi dileklerini iletti.

İftar yemeği sırasında, işletme içerisinde uygulanabilir en çok öneriyi veren personel arasında yapılan çekilişle İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın armağan takdim edildi. Ardından yapılan çekilişle şanslı çalışanlar tam ve yarım altın kazandı.

 

 

 

SANKO HOLDİNG GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

SANKO ÜNİVERSİTESİ VE SANKO OKULLARI PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

SANKO Üniversitesi ve SANKO Okulları öğretim üyeleri, idari personeli ve öğretmenler, aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve eşiÜlgan Konukoğlu tarafından çalışanlar için Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’nun eşi, SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, eşi Zeynep Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bayram, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Arzu Tuna, Sani Konukoğlu Araştırma ve Uygulama Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Dr. Suat Özerbaş, Satış Pazarlama Müdürü Orhan Ahi, SANKO OkullarıDanışma Kurulu Üyesi Ferhan Sağım,  Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, İlkokul Müdürü Hülya Bingül, Ortaokul Müdürü Ümit Ülger, Liseler Müdürü Uğur Topuz, İşletme Müdürü Mine Simitçi, AJK Tekstil Genel Müdürü Sevim Karakaş, SANKO Holding Personeli Direktörü Gündüz Taşkın, öğretim üyeleri, hekimler, öğretmenler ve idari çalışanlar katıldı.

SANKO Holding Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı konuşmada, Sanko Ailesi ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Değerli Sanko Ailesi çalışanları hepinizin hoş geldiniz. Sanko Ailesinin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum. Kazasız belasız bir bayram olsun. Allah hepimizi gelecek Ramazan ayında buluşmayı nasip etsin” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu’nun masaları dolaşıp konuklara hoşgeldiniz demelerinin ardından, SANKO’da 10, 15 ve 20 yıldan bu yana 22 çalışana, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket verildi.

Ayrıca, 20 yıl ve üzerinde çalışanlara, İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın ve takım elbise, SANKO’da 23 yıldan bu yana çalışan ve iftarda bulunan en kıdemli personel olan SANKO Üniversitesi Hastanesi Teknik Servis PersoneliAhmet Fırat’a “en kıdemli personel” özel armağanı takdim edildi.

Plaket ve hediyelerin verilmesinden sonra, yapılan çekilişle şanslı çalışanlar 7 tam ve 7 yarım altın kazandı.