Gaziantep'in eğitimdeki yeni yıldızı

Gaziantep'in eğitimdeki yeni yıldızı, Özel Deva Okulları, 15 Eylül Pazartesi günü hem 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına hem de kentimizin eğitim seferberliğindeki ilk gününe, Deva Kampüsünde düzenlenen törenle başladı.

ÖZEL DEVA OKULLARI EĞİTİME BAŞLADI

Gaziantep’in eğitimdeki yeni yıldızı, Özel Deva Okulları, 15 Eylül Pazartesi günü hem 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına hem de kentimizin eğitim seferberliğindeki ilk gününe, Deva Kampüsünde düzenlenen törenle başladı.

Törene öğrenci ve öğrenci velilerinin yanısıra Özel Deva Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu, Deva Okulları Genel Müdürü Savaş Bektaşoğlu, Kurucu Temsilcisi Sermin Tahmazoğlu, öğretmenler ve kalabalık bir izleyici kitlesi katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan törende öğrencilerin yaptığı konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından, Kurucu Temsilcisi Sermin Tahmazoğlu ve Savaş Bektaşoğlu da birer konuşma yaptılar.

Gaziantep’in eğitim seferberliğinde yeni bir cephe açan Özel Deva Okulları eğitici kadrosunun kalitesi ve kampüs binasının modernliğinin yanında sosyal, kültürel ve sportif olanaklarının mükemmeliği ile de dikkat çekiyor.