FİKİR ATÖLYESİ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NDEN KGC'YE ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Olağan Kongresini tamamlayan Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti'ne hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren birçok ayrı sivil toplum kuruluşu başkanlarının birlikteliği ile oluşan Fikir Atölyesi Düşünce Derneği yönetimi Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği Başkanı Fatih Yıldız ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Akpınar (İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı), Başkan Yardımcısı Adem Aydoğan (Eğitim Bir-Sen il Başkan Yardımcısı), Genel Sekreter Ali Aydın (Kahramanmaraş Yörük Türkmen Derneği Başkanı) ile birlikte dün Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette gündeme ilişkin konular konuşuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fikir Atölyesi Düşünce Derneği Başkanı Fatih Yıldız, Fikir Atölyesi Düşünce Derneği’nin bugüne kadar yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda Milli Eğitim müdürlüğü ile ortak yapılacakları bir projelerinin hazırlıklarını yaptıklarını ve yakın zaman da başlayacaklarını ve diğer bir projelerinin de il merkezinde TUİK verileri üzerinden Orjin Araştırma Şirketi ile yaptıkları anlaşma ile şehrimizin ve ülkemizin son günlerde ki olaylar ve gündemleri hakkında 19 sorulu bir anket çalışmalarının devam ettiğini belirti. Şu an bu işte uzman elamanlar ile sahada çalışmalar yapılmakta olduğu ve sonuçların gelmeye başladığı ve sisteme girişler başladı. 15-20 gün içinde sonuçları siz basın mensuplarımız ile paylaşacağız dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’ne yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkür etti.