Erantepli'ye Hayırlı Olsun

Erantepli’ye Hayırlı Olsun

 

Kısa adı KÖK-DER—BİR olan Kahramanmaraş Özel Eğitim Kurumları Birliği yönetimi ve üyeleri, Doğru Cevap Kolejine kurucu ortak olan Muharrem Erantepli’ye hayırlı olsun ziyareti ile Nisan Ayı toplantısını yaptılar..

   KÖKDERBİR Başkanı İbrahim Gülsu , yönetim kurulu ve Kahramanmaraş’taki özel okulların müdür ve sahiplerinin bir araya geldiği ziyarete önceki gün akşam saat 18 00 de Doğru Cevap Koleji de gerçekleşti.

   Kahramanmaraş eğitimine gönül veren eğitimcilerin hayırlı olsun ziyareti için Doğru Cevap Kolejine yeni ortağı Muharrem Erantepli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak KÖKDERBİR Nisan ayı toplantısınıda Doğru Cevap Koleji Anadolu ve Fen Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

    KÖKDERBİR Başkanı İbrahim Gülsu : özel okullar olarak sektörün meselesini daha güçlü bir sesle anlatmak için tüm okullarımızı üye yapmak ve hep birlikte olduğumuzu göstermemiz gerekiyor.. bu sebeple bu aylık toplantılarımız çok önemli tüm kurum müdürü ve kurucu arkadaşlarımızı aramızda görmek istiyoruz,” dedi.

   Özel okul, Dershane, Belediye Meclis üyeliği görevlerini yürüten Eğitimci Muharrem Erantepli ilimizde geçen yıl kurulan doğru cevap kolejinin yüzde 40 hissesini satın alarak buraya kurucu temsilcisi olarak görev başladı.

   Doğru Cevap Kolejine taze kan olarak geldiğini ifade eden Muharrem Erantepli , “ işin doğrusu bir okula bu kadar para harcanır mı ? diye hep Şehmuz Karaman hocama sormuştum içine girince gördüm ki Kahramanmaraş’ın en güzel okullarından biri olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyorum bizde burada okul olarak eğitime devam edeceğiz,” dedi.

   KÖKDERBİR toplantısında bir konuşma yapan Mesavip Lisesi kurucusu Sait Yılmaz,”Bizler özel okullar olarak daha iyi , çok daha iyi yere gelmemiz gerekiyor, bu sebeple var gücümüzle çalışarak en iyi okulculuğu yapmamız gerekiyor bu sebeple , okulculuk nasıl yapılır bunu el birliği ile yapmamız gerekiyor,” dedi.