Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Mahalle Teşkilatları ile Kocabaş konağında bir araya geldi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ali Çam, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Sayın Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Necati Okay, İlçe Başkan Yardımcıları ve Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ebutalip Ceren 'in katılımlarıyla gerçekleşen programa Gençlik Kolları Mahalle Teşkilatlarının yoğun ilgisi programın şenlik içinde geçmesini sağladı.

"44 merkez Mahalle ve 58 kırsal Mahalle olmak üzere toplam da 102 Mahallede teşkilatlanmayı bitirdiğini belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ebutalip Ceren, bizler iman ve aksiyon gençliğiyiz, bizler yükümüzün ne kadar ağır, yolumuzun ne kadar uzun olduğunun farkındayız ama şuan şuradaki atmosferden anlıyorum ki bizim yol arkadaşlarımız karşımıza çıkacak tüm zorluklara beraberce göğüs gerecek durumda. Bizim bize güvenmemiz gerekiyor değerli kardeşlerim bu güveni ak parti bizlere verdi şimdi gençlik olarak bizlerin bir şeyler yapma zamanı geldi. Şuanda mecliste çok sayıda genç kardeşimiz mevcut zira Ak Parti yönetimlerinde il ilçe teşkilatlarında yani her kademede genç kardeşimizi görmek mümkün. Ak parti öncesinde gençler adına kararlar alınıp sahneye bizleri sürüyorlardı artık biz karar alıyoruz gelecek adına neler yapabilirisin kaygısına bizler düşüyoruz. Tabi bunları yaparken de arkamızda bize her daim destek olan bir Ak Partinin olduğunu unutmadan emin adımlarla geleceğe yürüyoruz.

Yenidünyanın Türkiye’sinde bizlere mühim vazifeler düşmektedir kardeşlerim, Güçlü Türkiye gençlerin gönül ikliminde inkişaf edip omuzlarında yükselmeye devam edecektir Şuradaki kalabalığı görüp te duygulanmamak elimizde değil. Tüm cefakâr yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler beraberce çok daha uzun yol yürüyeceğiz rabbim ayağımıza taş değdirmesin" diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra kocabaş konağında mahalle başkanlarına mazbatalarını teslim edilerek programa son verildi.