Deva Hastanesi ve Şahinbey Halk Eğitim Müdürlüğü

Deva Hastanesi Konferans Salonu'nda "MS'li Hastalarda Rehabilitasyon" konulu bir konferans düzenlendi.

"MS'li Hastalarda Rehabilitasyon"

Deva Hastanesi Konferans Salonu’nda "MS'li Hastalarda Rehabilitasyon" konulu bir konferans düzenlendi. Deva Hastanesi ve Şahinbey Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen konferansa Gaziantep MS Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi de destek verdi.

Deva Hastanesi Sosyal Sorumluluk Projelerinin gereği olarak düzenlenen "MS'li Hastalarda Rehabilitasyon" konulu konferans Gaziantep MS Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi, Şahinbey Halk Eğitim Müdürlüğü ve Deva Hastanesi işbirliği ile gerçekleşti. MS Hastaları ve yakınlarının büyük ilgi gösterdiği konferansta; MS Derneği Başkanı Aylin AKÇALI ile Deva Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Nihal KOÇ hasta ve yakınlarına hayati bilgiler verdi.

Konferansa MS hastaları ve yakınlarının yanısıra Şahinbey Halk Eğitim Müdürü Salih ERDEMCİ, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi KALENDER ve Deva Hastanesi Başhekimi Beyhan TAHMAZOĞLU da katıldı. Kapanış konuşmasını yapan Başhekim Dr. Beyhan TAHMAZOĞLU, konferansın ardından konuklarını ve katılımcıları yemekte ağırladı. Katılımcılar yemeğin ardından hep birlikte Deva Hastanesi’ni ve servislerini incelediler.