Çağlayancerit'de Birlik Sağlandı

Türkiye'ye Örnek Aday adayları!

KAHRAMANMARAŞ/ Çağlayancerit ilçesi Ak Parti aday adayları, birlik ve beraberliğini göstermek için önce Ankara çıkarması yaptı sonra da Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı ziyaret ederek ‘Biz biriz, birlikteyiz’ mesajı verdi.

      Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi makamında ziyaret eden aday adayları: İsmail Celfin, Küçük Mehmet Yıldızlı, Mahir Yılmaz Açıkgöz, Mehmet Kekil, Mehmet Zayid Aydemir, Nihat Zorgun, Ömer Çedene, Sultan Ünal, Yayha Çakıl, Yunus Şahan ziyaret ederken, il dışında olması sebebi ile katılamayan Bekir Başlı, Halide Güler, Sultan Engizek ise birlikte oldukları mesajını verdiler.

    Kahramanmaraş Çağlayancerit ilçesi Ak Parti aday adayları, önümüzdeki pazartesi günü Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi ziyaret ederek, görev kime verilirse onun arkasında durmaya söz vereceklerini belirttiler.

     Grup Sözcüsü olarak bir konuşma yapan İsmail Celfin, “Bizde ben yok, biz varız, partimiz tarafından görev kime verilirse, mevcut belediye başkanımız Üzeyir Kızılseki’ye bile verilse biz hepimiz bir olup, birlikte hareket ederek, Çağlayancerit’e yeniden Ak Parti bayrağını dikeceğiz” dedi.

    Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise, “Bu manzara Türkiye’de bir ilk ve tek örnek, genel olarak aday adayları birbirinden ayrı gezer, “Ben aday yapın” der ama Çağlayancerit aday adaylarımız, kimi yaparsanız fark etmez biz biriz diyorlar, bu çok güzel bir örnek inşallah Türkiye örnek olur, Türkiye için güzel bir örnek olur, Ak Parti böyle güzel aday adaylarımızla çok daha başarılı olacaktır” diyerek aday adaylarına teşekkür etti.

     Debgici: “31 Mart 2019’da yapacağımız seçim kolay bir seçim değil, her yandan bize partimize saldırı var, vatandaşı ekonomik olarak vurmaya çalışıyorlar bu sebeple aday olan arkadaşımızın işi kolay değil, hepimizin bir tek vücut olarak Çağlayancerit gibi bir adayın etrafında birleşmeliyiz.

     Çağlayancerit bugün kendine güzel bir örnek sergiledi. Adaylarımıza başarılar diliyorum, birliklerinin ülkemize örnek olmasını diliyorum” dedi.

     Kahramanmaraş Büyükşehir adayının yarın 24 Kasım 2018 Cumartesi günü açıklanması beklenirken, ilçe belediye başkanlarımızın ise ay sonuna kadar açıklanacağı belirtildi.