Bu kapsamda ;

2014-2015 eğitim öğretim döneminde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini Avşar ve Karacasu Kampüslerinde yaklaşık 4600 öğrencinin kayıt yapması beklenmektedir.

‘’İLK ADIMDA DOST ELİ’’

2014-2015 eğitim öğretim döneminde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini kazanarak ilk kayıt için gelen öğrencilere hemşericilik, akraba, arkadaşlık ilişkileri vb. gerekçelerle sahiplenildiği, barınma ve kalacak yer temini vaadiyle yaklaşan terör örgütü yandaşlarının çabalarını boşa çıkarmak, ailesinden ayrılarak ilimize gelen öğrencilerin kendilerini yalnız ve boşlukta hissederek, kendilerine yakınlaşan terör örgütlerine müzahir öğrencilerin ağlarına düşmelerini önlemek, Öğrencileri yasadışı faaliyetler içerisine çekmeye çalışan suç örgütlerine karşı yapılan mücadeleyi Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri yönünden desteklemek, gençlerimizi bilinçlendirerek terör örgütlerinin eleman kazanma çalışmalarını engellenmek amacıyla; 01/09/2014 ve 05/09/2014 tarih ve 08:00-16:00 saatleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu kampüsü, Avşar kampüsünde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Fen Edebiyat Fakültesinde stantlar kurulacaktır.

Bu kapsamda ;

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine yeni kayıt yaptırmak için gelen öğrenci ve ailelere yardımcı olabilmek için; Madalyon kavşağı, Otogar, Kayseri yolu girişi, Gaziantep Yolu Karacasu Kampüsü girişi ve Avşar Kampüsü giriş noktalarına  “İlk Adımda Dost Eli” ve irtibat telefonu yazılı afişler asılmıştır.

2014-2015 eğitim öğretim döneminde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini Avşar ve Karacasu Kampüslerinde yaklaşık 4600 öğrencinin kayıt yapması beklenmektedir.

Avşar Kampüsünde 2, Karacasu Kampüsünde 1 olmak üzere toplam 3 stant açılacaktır. Stantlarda görevli 14 personelimiz ile yaklaşık 3500 öğrenci ve ailesi ile görüşme yapılması hedeflenmektedir.

Stant alanında ilk kayıt için gelen öğrenciler ile ailelerine kolonya, kek, meyve suyu, şeker ve su ikram edilecektir. Ayrıca içerisinde ( Terör örgütlerinin ve madde bağımlılığının tuzaklarını anlatan broşürler, “ilk adımda dost eli” baskılı tükenmez kalem, blok not ve irtibat telefonlarımızın bulunduğu kartvizit ) bulunan cepli dosyalar öğrencilere hediye edilecektir.

Kültür Turizm İl Müdürlüğünden temin edilen ilimize ait bilgilerin bulunduğu broşür ve harita öğrencilere dağıtılacaktır.dedi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.