BAŞKAN'LARIN RAMAZAN BAYRAM MESAJLARI

BAŞKAN ERKOÇ: “RAMAZAN BAYRAMININ DÜNYAYA HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bir şehirde en büyük sevinç, farklılıkları unutup, kardeşçe kenetlenilmesidir.

Bir şehir halkı yan yana durur, omuz omuza verir, el ele tutuşur… Bayram işte budur. Bayramlar, sevginin, saygının, huzurun, mutluluğun, kardeşliğin, barışın ve hoşgörünün pekişmesine vesile olur.

Her hizmet, şehirlere bayramın güzelliklerini taşır. Biz de, Büyükşehir Belediyesi olarak 4 yıldır ulaşımdan çevreye, alt yapıdan yeşil alanlara kadar hizmete sunduğumuz dev projelerle Kahramanmaraş’ımızı daha sevinçli bayramlara hazırlıyoruz. Yoksulların, yaşlıların, hastaların, kimsesizlerin himaye edilmediği bir şehre, bayram büyük sevinçler getiremez. Hayata geçirdiğimiz insan odaklı sosyal projelerimizle yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Minarelerden yükselen, kubbelerde çınlayan mübarek sesler bize ilham veriyor, çalışma azmi aşılıyor. Şehrimize bütün gücümüzle, gece gündüz, canla başla hizmet etmeyi, bu ruhla, bu anlayışla sürdürüyoruz… Çok şükür, Ramazan bayramını karşılamaya, sizlerle en içten şekilde bayramlaşmaya hazırız. Yüce Allah bizlere bu güzel şehirde nice bayramlar görmeyi nasip etsin.

Bugün bizler bayram sevincini yaşarken gerek bölgemizde gerekse dünyanın uzak köşelerinde yaşanan insanlık trajedileri ister istemez yüreklerimize burukluk katmaktadır. Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da ve ismini zikredemediğim birçok yerde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin çektikleri sıkıntı ve çilelerin bin an önce son bulmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ve tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve dünyaya huzur, mutluluk getirmesini diliyorum.”

 

 

BAŞKAN OKAY’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı. Başkan Okay, mesajında şunları söyledi. "Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dostluk ve kardeşliğin yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nın İslam Alemine, aziz milletimize, huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ederim.”
Başkan Okay, mesajının sonunda Dulkadiroğlu Belediyesi olarak geleneksel hale getirdikleri bayram kahvaltısına tüm hemşerilerini davet etti.

 

BAŞKAN BOZDAĞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozdağ mesajında; “Dini ve milli bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız müstesna günlerimizdir. Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.Toplum hayatımız da çok özel ve anlamlı bir yeri olan, milletimizin manevi değerlerini en güzel bir şekilde yaşandığı, vatandaşlarımızın birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu günde tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar saygılar sunarım” dedi.

 

BAŞKAN GÜVEN'DEN 'RAMAZAN BAYRAMI' MESAJI

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Afşin halkının ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Güven, on bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Afşin’de birlik, beraberlik, Kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Güven mesajında; "Değerli hemşerilerim, Rabbime hamdolsun bir ramazan bayramına daha hep birlikte kavuştuk. Herkese sevdikleri ile birlikte nice bayramlar diliyorum. Ülkemize, devletimize, milletimize ve memleketimize Rabbim bu mübarek aylar vesilesiyle bizlere, ülkemize ve İslam coğrafyasına yardım etsin, zeval vermesin. Bu Ülke İslam ümmetini savunacak son kale. Rabbim bizlere muvaffakiyetler versin.

Tüm Afşinli Hemşerilerimin ve İslam âlemin Ramazan bayramını kutluyor, sağlık, Mutluluk ve esenlikler diliyorum" dedi.