BAŞKAN ŞAHİN AVŞAR: "YENİDEN ADAYIM!"

Ak Parti ilk kongresini 5 Eylül 2020 Cumartesi günü Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi de yaparak yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulunu seçecek.

Kervanhan da bir basın toplantısı yapan Şahin Avşar, Pek tabi herkesin aday olma hakkı var, 5 Eylül 2020 Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda yeniden ilçe başkanlığına adayım dedi.

Ak Parti Dulkadioğlu ilçe başkanlığı, seçimler öncesinde , belediye başkanlığı adaylığı, belediye meclis üyesi adaylığı için boşaldı.. bugün 20 kişi ile bu işi yürütüyoruz diyen başkan Şahin Avşar : “ İl başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici il başkanı olması ile ben yönetimden ilçe başkanlığına geldim, bir çok arkadaşımız, belediye başkan adayı, meclis üyesi adayı olduğu için 35 asil, 15 yedek üyeden bugün 20 arakadaşımız kaldı, onlara öz verili bir çalışma ile belediye başkanlığı seçimini kazandık..

Bugün kongreye kadar partimizi getirdik, bugün yeniden adayım, 35 asil 15 yedek üye yazımını yarak Dulkadiroğlu Yaşam Parkında açık havada ilçe kongremizi yapacağız, Korona Virüs sebebi ile açık havada fiziki mesafeye dikkat ederek, bir kongre yapacağız,” dedi.

Gazetecilerin : başka aday var mı ? sorusuna ise başkan Avşar: “ Şartları tutan, herkes divan oluşuncaya kadar listesini vererek aday olabilir ama partimizin genel tahammülü tek adayla seçime gitmek ve örnek bir kongre yapmaktır..

çıkana da niye çıktın demeyiz,” diye konuştu..