Basın mensuplarından KASKİ Genel Müdürüne ziyaret

Kahramanmaraş'ta görev yapan bazı basın mensupları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürü Çetin Hurşitoğlu'nu ziyaret etti

Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci, Kahramanmaraş Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Niyazi Kara, Özgürhaber Gazetesi Sahibi Neşe Yıldızhan, Pazarcık Aksu Haber Gazetesi sahibi Şahin Efe, Medya Gazetesi Sahibi Halil Hınaz, geçtiğimiz günlerde KASKİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Çetin Hurşitoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren KASKİ Genel Müdürü Çetin Hurşitoğlu, Kaski olarak 2019 yılında da çalışmalarımız olacak. Kahramanmaraş’a şu anda çok kaliteli su veriyoruz. Kuyulardan su verilmiyor. Kahramanmaraş’a Karasu’ndan Saniye’de Bin 500 litre su veriyoruz. Bunun yanında, Pınarbaşı ve Ayvalı Barajı’ndan su veriyoruz. Halkımız hem ucuz, hem de kaliteli su içiyor. 2019 yılında da İçme suyu alt yapıları ile ilgili çalışmalarımız olacak.  Altyapı değişikliği olacak olan yerlerimiz var. Altyapısı çok eski olan yerler var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız olacak.  Kaski olarak halkımızın sağlığı bizim için her şeyden çok önemli. Sularımızdan günlük numuneler alınmakta. Bu sonuçlar laboratuvarlarımızda günlük olarak inceleniyor.  Şehrimizde bir sıkıntı yok” dedi.

  Kahramanmaraş’ta hizmet veren 5 gazete sahipleri ise, KASKİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Çetin Hurşitoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Genel Müdürümüz KASKİ Çalışmaları hakkında bizlere bilgiler verdiler. 2019 yılında yapılacak olan çalışmalardan bahsettiler. Güzel çalışmaları oluyor. Hepimiz evimizde musluklardan temiz su içiyoruz. En önemlisi de bu. Biz Genel Müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dediler.

ÇETİN HURŞİTOĞLU KİMDİR

2002 yılında Kahramanmaraş Belediyesinde göreve başladı. 2002-2011 yılları arasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde Mühendis olarak çalıştı. 2011 yılında İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde Müdür yardımcılığına atandı. 2014 Nisan ayında KASKİ Kanalizasyon ve Atık Su Daire Başkanı olarak göreve başladı. 2016 yılında İşletmeler Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi. 2018 yılı Ocak ayında KASKİ Genel Müdür Yardımcılığına getirilen Hurşitoğlu, 2018 yılı Kasım ayı itibariyle KASKİ Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.