Balkon Cafe'nin 20.yılı da Kahramanmaraş'ta ..

Balkon Kahramanmaraş Hayırlı Olsun

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Binevler kavşağında açılış gününü bekleyen Balkon Cafe yönetim kurulu üyesi Oğuz Bağrıaçık : “Kahramanmaraş en iyisini hak ediyor. Bu yüzden Balkon Cafeleri Kahramanmaraş’a getirme kararı aldık. Bugüne kadar her şehir dışına gittiğimizde hepimizin hayıflandığı keşke Kahramanmaraş’ta da böyle bir mekân olsa dediği konseptlerin en iyisini, en güzelini, en şık, en prestijlisini Kahramanmaraş’a getirdik. Kahramanmaraş halkının göstermiş olduğu ilgiden son derece mutluyuz. Biz burayı açtığımızdan itibaren halkımıza hep şunu söylüyoruz: Burası benim, bizim değil burası hepimizin, burası Kahramanmaraş’ın. Böyle bir mekân lazımdı ve biz burayı açtık”

Bizim Balkon’u seçmemizin sebebi şıklığı, kalitesi, prestiji, etiketi ve alkolsüz olmasıdır. Mekânımızda kesinlikle alkol yoktur. Aile yeridir,” dedi..

     Balkon Cafe yönetim kurulu üyesi İbrahim Kara; “Balkon Cafe, Anadolu’ya açılan ilk kapısı Kahramanmaraş oldu. Buradan Anadolu’nun diğer bölgelerine de yayılacak. Kahramanmaraş’ımıza güzide, nezih bir mekân kazandırdık. Devamlılığı çok önemsiyoruz. Balkon hepimiz için, Kahramanmaraş için açılan bir yer. Mutlaka artı veya eksilerimiz olacaktır. Ama bunlar bize ifade edildiği zaman eksikler mutlaka giderilecektir. Yakında Gaziantep’e bir şube açacağız, daha sonra Adana, Malatya, Kayseri, Hatay’a kısa zamanda ana dolunun birçok şehrine de Balkon ’un 21., 22.şubelerini göreceğiz. 20.yılında 20.şubesini Kahramanmaraş’a açtık. Hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

    Basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Balkon Cafe yöneticileri daha sonra tesisi gezdirerek geniş bilgiler verdiler..