AYDIN, ŞEHİT GAZİ SEN İL BAŞKANLIĞINA ATANDI

Şehit Gazi Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Kemal Aydın atandı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Şehit Gazi Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın, “Daha önce yapmış olduğum Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş il başkanlığı görevimi siyasi fikir ve düşüncelerimizden dolayı 2 Mayıs tarihi itibariyle istifa ettim.

Bundan sonra Yeni il başkanlık görevim Şehit Gazi Sen Kahramanmaraş il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bizlere bu göreve layık gören genel başkanımız Sayın Ahmet Adıyaman Bey’e ve tüm teşkilatına teşekkür ediyorum, bu kutlu ve içerikli sendika Bir ismi Şehit Bir ismi Gazi olup, Şehit Gazi Sen’in il başkanlığını yürütmekten onur ve gurur duyacağıma, hem genel Başkanım hem üyelerimiz hiç bir tereddüt etmesinler rengimizi bayraktan alıp Şehit kanıyla yorulan bu toprakların bir ferdi ve bireyi olarak tüm kamu kurumlarındaki ve sağlık çalışanlarının ve şehit gazi yakınlarını sendikamıza üye olmalarını bir kutsi borç biliyoruz.

Hem şehidimize hem onun nacizane anısına ruhun incinmemesi adına Şehit Gazi Sndikası’nda yer alacaklarına inanıyoruz. Kahramanmaraş’a getirmekten onur duyduğun Şehit Gazi Sen, vatanı milleti seven ve benim diyen herkesin Sendikası’ dır.” dedi.