ALTYAPISI YENİ SEZONA HAZIR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor Altyapısı Antropometrik ve Performans Testlerinden geçiyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ALTYAPISI YENİ SEZONA HAZIR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor Altyapısı Antropometrik ve Performans Testlerinden geçiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor Başkanı Cemal Tanrıverdi, A Takım Teknik Direktörü Recep Aydemir Ve Gençlik Gelişim Teknik sorumlusu Bülent Okyaz’ın yapmış olduğu çalışmalar ile Altyapıda bulunan 8 kategorideki sporcularımız Antropometrik ve Performans testlerine tabi tutuluyor.

2014-2015 Sezonu için hazırlıklarına Devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor altyapıdan bulunan 1996-2004 doğumlu sporcular Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor tesislerinde Gençlik Gelişim Teknik sorumlusu Bülent Okyaz ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan Yardımcı Doçent Doktor Hüseyin Eroğlu başkanlığında Antropometrik ve Performans testleri yapılarak yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Gençlik Gelişim Teknik sorumlusu Bülent Okyaz Yaptığı açıklamada 2014-2015 sezonu için 1996 ve 2004 doğumluların bulunduğu altyapımızda 8 kategoride mücadele edeceğiz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile genç oyuncularımızı teste tabi tutuyoruz. Sporcularımıza yapılan testlerimizde futbolcularımızın performanslarınıda görmüş oluyoruz. Testlerimiz her sezon olduğu gibi maçlarımız başlamadan yapıyoruz. Yapmış olduğumuz testler yaklaşık olarak 5 gün sürecek pazartesi günü başladık, Cuma gününe kadar yaklaşık 300 tane genç futbolcumuza bu testleri yapmış olacağız dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor tesisleri içinde bulunan suni çim sahada yapılan testlere Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Bülent Okyaz, Altyapı Hocaları, Ali Gitmiş, Servet Ceren, Mehmet Şeker, Nejdet Bolat, Osman Koca, Mahmut Eflatun ve Şevket Kanadı kırık katılarak futbolcuların performanslarını not aldılar.