Alperen; "Bu hainlere fırsat ve destek verilmesin"

Kahramanmaraş Tebessüm Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Alperen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Alperen; “15 Temmuz 2016 tarihinde ordumuzun ve devletimizin birçok birimlerine sızan hainler bir kalkışma gerçekleştirmişlerdir. Büyük Türk milletinin gerçek evlatları bu kalkışma karşısında yiğitçe durmuş,canı pahasına bu hainlere hak ettikleri dersi vermiştir. Büyük mikyasta kaynağı dışarda olduğu gözlemlenen 15 Temmuz kalkışmasının arkasından birçok asker,yargı ve emniyet kökenli hainler tutuklanmış yargı önünde hesap veriyorlar. Dışardan beslendiği kanaati yüksek derecede görülen bu kalkışmayı gerçekleştirenler 250 den fazla insanımızı acımasızca katletmiş,yüzlerce insanımızı yaralamışlardır. Türk milleti kendilerine uçak,silah ve yetki verdiği kişilerce arkadan vurulmak istenmiştir. Yıllarca milletin ekmeğini yiyen bu hainler kendi babasına, annesine kardeşine yakınlarına silah doğrultacak derecede gözü dönmüştür. Bunlara ve bu hainlere destek verenler cezalandırmalıdır.

 Devleti yönetenler kanunları bir daha gözden geçirsinler. Bunlara fırsat ve destek vermesinler. Din kisvesi altında insanları aldatanlara dikkat edilmelidir. Devlet yöneticileri, kişilerin dini söylemlerine göre değil, muamelesine göre hareket etmelidir. Herkesin dini kendine ama muamele toplumun tüm kesimlerini alakadar eder.Feto, Adnan Oktar,PKK ve buna benzer örgütlerden ders alınmalı. Bunlar meydana çıkanlar. Çıkmak için fırsat kollayan örgütlere dikkat edilmeli. Nesillerimizi mahfedenler karşı mücadelede hassas olunmalı. Milletimize bir kez daha geçmiş olsun. 15 Temmuz da şehit olanlaraAllah'tan rahmet diliyorum. Vatan olmazsa millet olmaz, millet olmazsa devlet olmaz” açıklamalarında bulundu.