Alpedo, Dondurma da Marka

Kahramanmaraş'ta büyükşehir belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen dondurma festivaline katılan Kervan- Alpedo dondurma şovu ile dondurma ikramı ile dondurma da bir marka olduğunu bir kere daha gösterdi.

Roma sutunu gibi dondurmalarını asan Kervan Pastanesi yönetimi kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu : “ Kahramanmaraş Dondurması artık belli yere geldi. Tüm dondurma firmalarımıza başarılar diliyorum, Kahramanmaraş Dondurması bugün Türkiye ve Dünyaya açıldı.

    Kervan Pastanesi, Kervanhan ile Alpedo Markamızla birlikte şehrimize hizmet ediyoruz, Kahramanmaraş Dondurmasının bugün bu kontaya gelmesinde : Uğrak Pastanesi,  Yaşar Pastanesi, Ferah Pastanesi, Mado, Fedo, Akdo, Alpedo, Kardoğ, Meraste, diğer dondurma yapan arkadaşlarımızın emeği var, alın teri var, daha çok dondurma üretimi yapmamız gerekiyor.. sayımızın daha çok olması gerekiyor..

   Yeni tesis yeni fabrika demek, yeni iş kapısı demek, bu sebeple bu dondurma fuarına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, şehrimizin tanıtımı için dondurmamız biberimiz önemli faktör, hayırlı olsun” diyerek dondurma gösterisi yaptı.

    Cuma- Cumartesi günü gün devam eden 2. Dondurma festivalinin göz de kuruluşlarından biri olan Alpedo – Kervan pastanesi dondurma şovu ile marka olduğunu gösterdi.