Alıcı ve Nacar Ailesinin Mutlu Günü!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Noterlerinden Ahmet Alıcı, oğlu Bekir Alıcı'yı Ramada otelde yapılan düğünle dünya evine girdirdi.

Siyaset – Noter, Avukatların ağırlıklı olduğu düğün merasiminde genç çiftin mutluluğu yüzünden okunuyordu.

    Pazar günü akşam Ramada Otel de düzenlenen düğün Merasiminde Leyla ve Ahmet Alıcı ile Aysel ve Yılmaz Nacar çiftleri dostlarını kapıda karşılayarak salona aldılar.

    Bekir Saadet Alıcı Çiftinin nikâhını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kıydı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve yılmaz ailesi yakınları yaptı.

    Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, genç çiftte bir kahve takımı hediye ederek, “ Bir kahvenin kırk yıl hatırı var, bir ömür boyu bir birinizin hatırını sayarak, vatana millette yararlı güzel evlatlarınızın olmasını diliyorum, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan isteğini bir kere daha tekrar ediyorum en az 4 çocuk bekliyoruz,” dedi.

    Evlilik cüzdanını Ak Parti İl başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile Milletvekilimiz Celalettin Güvenç birlikte geline teslim etti.