AKDO DONDURMA FESTİVALE DAMGA VURDU!

Kahramanmaraş'ın Dondurma Sektöründe Parlayan Yıldızı Akdo Dondurma ve Pastaneleri 2. Dondurma Festivaline damgasını vuran kurum oldu.

Trabzon Caddesi Valilik önünde düzenlenen ve Cuma- Cumartesi günü devam eden, bedava dondurma dağıtılan festival de Akdo Dondurmaları, meyveli dondurmaları ile güne damgasını vurdu.
Akdo sahibi Ahmet Davarcıoğlu: “Bu dondurma festivalinin, Uluslararası, Dondurma Makinaları, Pastane malzemeleri fuarına dönüşmesini arzu ediyoruz.
Başta İtalyan Dondurma sektörü olmak üzere dünya da dondurma ve makinaları, üretimi yapan firmalar, pastane malzemeleri üretimi yapan firmaların ilimize gelerek dondurmanın kalbinde fuara katılmalarını arzu ediyoruz.
Kahramanmaraş Dondurma- Dondurma Makinaları – Pastane Malzemeleri üretimi yapan firmaların katılımı ile uluslararası Dondurma Fuarı açılması Kahramanmaraş’a yakışan ve ekonomiye katkı sağlayan bir hareket olacaktır.
Milli bir sorumluluk olduğu için biz bu dondurma festivaline elimizden gelen ekonomik desteği verdik vermeye de devam edeceğiz ama biz bunun uluslararası fuara dönüşmesini arzu ediyoruz” dedi.
İki gün boyunda Kahramanmaraşlılara dondurma dağıtan, Dondurma tırın Türkiye Turunda gittiği illerde dondurma dağıtarak Kahramanmaraş’ın sesini duyuran Kahramanmaraşlı dondurmacılara teşekkür eden Ahmet Davarcıoğlu: “Kahramanmaraş’ımızı güzel tanıtmalıyız en güzel yerde olmalı” dedi.