AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MİLLETE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

BUNDAN ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRA DA ÖNCELİĞİMİZ MİLLETE HİZMET OLACAKTIR.

Seçim çalışmaları kapsamında Onikişubat ilçesinde programlarını sürdüren Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, Ak Parti İl Kadın Başkanı Ayşe Cesur, Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşliğinde Fabrika çalışanları ve Galericiler Sitesi esnafıyla biraraya geldiler. Özdemir, ziyaretlerinde 24 Haziran seçimlerinde destek isterken yarın şehrimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla Müftülük Meydanında Saat:14.00’da yapılacak olan mitinge de davet ettiler.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Adliye çalışanlarıyla buluşan heyet, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programa katılmak üzere Adliyeden ayrıldı.

 

 

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE SAYILI GÜNLER KALA ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

27.Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sezal, beraberinde Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Namık Kemal ve Bağlarbaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Sezal,

"Yeni sistemin ülkemize ve memleketimize katacağı değeri bugünde esnaflarımıza anlatmaya devam ediyoruz" dedi. Heyet, ayrıca ziyaret esnasında vatandaşları yarın, Saat: 14.00'da Müftülük Meydanında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek Kahramanmaraş mitingine davet etti.

 

 

KARAKOÇ; SEÇİM ÇALIŞMALARINA ELBİSTAN İLÇESİNDE DEVAM EDİYOR.

 27.Dönem Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, beraberinde Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur ve İlçe Teşkilâtı ile birlikte Elbistan Merkez Azerbaycan Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundular.  Esnafların teveccühü ile karşılanan Karakoç, tek amaçları Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN'ı ve güçlü hükümetimizi devirmek olan benzemezler ittifakına fırsat verilmemesi gerektiğini ve bunların amacının bu güne kadar 16 yılda yapılanları yıkmak satmak ve engellemek olduğunu belirtti.  Ekonomik İstikrar ve Milli birlik için AK PARTİ iktidarının olması gerektiğini belirterek desteklerinin önemli olduğunu belirtti.

"Yaparsa ak parti yapar benzemezler ittifakı ancak yıkmayı bilir" diyerek sözlerini tamamladı.