AK KADRO GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Kahramanmaraş Ak Parti Adayları gece gündüz demeden Kahramanmaraş'ı karış karış geziyor. Adaylar vatandaşların dertlerini dinliyor, hem de Türkiye'nin büyümesini anlatıyorlar…

1. Sıra Ak Parti Adayı ve AK Parti Sözcüsü Ünal:

CHP'nin martta Kandil'e başlayan operasyondan haberi yok AK Parti Sözcüsü Ünal, Kandil operasyonu hakkında, "Şimdi Kandil'e doğru ordumuz ilerliyor. CHP'liler 'Seçime 16 gün kala Kandil'e niye operasyon yapıyorsunuz?' diyorlar. Adamın, Kandil'e mart ayında başlayan operasyondan haberi yok." dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaretinde, Türkiye'nin badireler atlatarak bugünlere geldiğini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendilerine "Siz faize teslim oldunuz", "Siz tefecisiniz" dediğini aktardı.  Tefeciliğin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu zamanda yapıldığını, hastanelere girerken bile galoş satıldığını anlatan Ünal, çırağa dükkan bırakılmayacağını, acemi siyasetçiye de ülkenin emanet edilmeyeceğini vurguladı.  Mahir Ünal, 16 yıllık birikimi ve deneyimiyle Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük ustayla yola devam edeceklerini bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Kandil'e yönelik operasyonuyla Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da huzur ortamının oluştuğunu ifade eden Ünal, "Şimdi Kandil'e doğru ordumuz ilerliyor. CHP'liler 'Seçime 16 gün kala Kandil'e niye operasyon yapıyorsunuz?' diyorlar, adamın Kandil'e mart ayında başlayan operasyondan haberi yok." diye konuştu.

 

Mahir Ünal, sözlerine şöyle devam etti: "Biz Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nı halledince hemen nereye döndük? Irak'a döndük. Çünkü terör kaynağında kurutmak için. Şimdi Afrin'e gidersin ana muhalefet 'Afrin'e' girme der. Kandil'e yönelirsin 'Bu bir seçim yatırımı' der. 'Amerika'dan bir yetkili beni aradı' diyor bana 'Sizinkiler bu FETÖ ile ilgili iade talebini yapmadılar. Biz de diyoruz ki gelin evrakları inceleyelim. Bu kadar açık ve samimiyiz. Evrakları incelemeye iki CHP'li gidiyor. Daha evrakları incelemeye gittiği gün CHP Grup Başkanvekili açıklama yapıyor 'Evraklar Sayın İnce ve Sayın Kılıçdaroğlu'nu doğrular nitelikte. 'Siz kiminle berabersiniz. Allah aşkına bunlara ülke emanet edilir mi?"

 

 

2. Sıra Ak Parti Adayı Ahmet Özdemir;

Güçlü Bir Türkiye İçin Vakit Kahramanmaraş Vakti diyerek yola çıkan Ak Kadrolar seçim çalışmalarına devam ediyorlar.

27.Dönem Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay,İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer teşkilat mensuplarıyla Dulkadiroğlu İlçesi Sakarya Caddesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiler. Ziyaretler esnasında güler yüzle karşılanan heyet sağlam adımlarla 24 Haziran seçimlerine ilerlediklerini belirttiler.

 

 

 

 

 

 

3. Sıra Ak Parti Adayı Celalettin GÜVENÇ

GÜVENÇ, GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İç İşleri Komisyon Başkanı ve 27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç, 24 Haziran Seçimleri dolayısıyla parti teşkilatıyla birlikte esnaf gezisi düzenledi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatıyla birlikte çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda esnaflarla ve vatandaşlarla birebir görüşme yapan Güvenç’in bu seferki durağı Meyve ve Sebze Hali oldu. Hal’de ilk olarak Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan ile görüşen Güvenç, daha sonra haldeki esnafları tek tek ziyaret etti.

“TÜRKİYE 24 HAZİRAN’DA SIKINTI YAŞAMAYACAK”

Türkiye’nin her yıl büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyen Güvenç, 24 Haziran’daki seçimde de ülkenin bir sıkıntı çekmeyeceğini söyledi. Güvenç, “Bir kere daha Tayyip Erdoğan diyor, bir kere daha AK Parti diyoruz. Bunu görmek bizim için büyük bir kıvanç meselesi. Allah’a hamdolsun Türkiye 24 Haziranda sıkıntı yaşamayacak. Kahramanmaraşlı buna izin vermeyecek. Bütün esnafımıza teşekkür ediyorum. Halit Bey başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Sorunlarla ilgili kısa bir bilgi verdi. Bizleri bilgilendirdi. Birçok şey yapılmış hamdolsun. Diğer gerekenleri de belediyelerimiz hükümetimiz tamamlayacaktır. Bunlarda sıkıntı yok. Güzel olan şey halkımızın cumhurbaşkanımıza, partimize ve Türkiye’nin geleceğine olan inançlarına ifade etmeleri bu kararlılığı işçide de görüyorum burada esnafta da görüyorum, mülk sahiplerinde de görüyorum. Kahramanmaraş hazır 24 Hazirana. İnşallah 1.turda Türkiye seçimini yapacak ve önüne bakacak.25 Haziranda Türkiye çok da ha güçlü olacak çok daha güçlü uyanacak. Anketleri artık herkes her yerde görüyor. Öyle gözüküyor ki 1.turda cumhurbaşkanımız 50’nin üzerinde 50-54 bandını söylüyor herkes o miktarda bir oyla geçecektir. Cumhur ittifakının da mecliste ciddi bir çoğunluk elde edeceğine ciddi bulgular var. Hayırlı olsun. Biz inançlıyız. Biz seferle memuruz. Biz çalışmakla memuruz. Biz halkımıza hizmet etmekle memuruz. Biz insanlarımıza gidip üzerlerine hangi oyunların oynandığını anlatmakla memuruz” şeklinde konuştu.

“PARTİ TEŞKİLATIMIZ GÜZEL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR”

AK Parti’nin Teşkilatının Kahramanmaraş’ta aralıksız olarak hız kesmeden çalışmalar sürdürdüğünü söyleyen Güvenç, “Yeni Türkiye’den bahsetmekle memuruz. Yeni Türkiye’nin nasıl olacağını ifade etmekle memuruz. Tehlikeleri anlatmakla memuruz. Bunları yapıyoruz. 21 saat AK Parti kadroları sabah 9-10 da ertesi gün 4-5’e kadar sabah namazına kadar belediye başkanlarımız, arkadaşlarımız, teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ayaktalar. Gerçekten demokrasi adına, siyaset adına göz yaşartıcı bir güzel çalışma yürütüyor” dedi.

“MİLLETİMİZİN DUASI BİZE YETİYOR”

Güvenç, son olarak şunları söyledi: “Ben milletimizin ve Allah’ımızın bu emeği yok saymayacağını düşünüyorum ve sonuç alacağımızı düşünüyorum. Birde vatandaşlarımızda şunu görüyorum, var olan sorunların çözüm adresinin Tayyip Erdoğan ve AK Parti olduğunu çok iyi gördüklerini görüyorum. Ama seçim, demokrasi güzel oluyor. Dinliyoruz, eleştiri alıyoruz, dersler çıkarıyoruz, nerde hatamız var nerde eksiğimiz var nereyi iyi yapmışız seçimler demokrasinin hasat yerleri, harman yerleri bu anlamda çok önemli. Belediye başkanlarımız bir yandan yaptıkları için Allah razı olsun diye dua ediyorlar. Demek ki emeğimizi boşuna gitmemiş diyorlar. Öbür yandan gözden kaçan bir şey varsa hay hay diyorlar ilgili bürokrat arkadaşlara talimat veriyor. Biz sadece gezerek seçim çalışması yapmıyoruz. Aynı zamanda şehrin sorunlarını konuşuyoruz. İnsanımızın, esnafımızın problemlerini konuşuyoruz. Daha iyi nasıl bir Kahramanmaraş oluştururuz bunu araştırıyoruz. Bu anlamda bir saha çalışmasına dönüştürüyoruz çalışmaları. Bu millete verdiğimiz emeğin hepsi helal olsun. Cumhurbaşkanımız diyor, Aşkla koşanlar yorulmazlar, bizde aşkla koşuyoruz. Fiziki olarak belki böyle bir şey olsa bile bu milletin sevgisi, sevdası, bize ettikleri dualar yetiyor.”

 

 

4. Sıra Ak Parti Adayı İmran Kılıç;

24 Haziran Seçimleri kapsamında programlarına Andırın İlçesinde devam eden Milletvekili Adayı İmran Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Alıcı, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, İlçe Belediye Başkanı Baki Tezcan ve teşkilatın eşliğinde ilk olarak Andırın Belediyesi  çalışanı merhum Adem ORÇAN’ın cenaze törenine katıldılar. Ardından

Andırın Altınboğa mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden heyet

Yeşiltepe ( Kümpetir) mahallelerine  taziye ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların acılarını paylaştılar.

Orhaniye mahallesinde hasta vatandaşa ziyaret gerçekleştiren Mv. Adayı Kılıç vatandaşlarla 24 Haziran seçimleriyle alakalı bilgiler paylaştılar.

Çokak mahallesinde ziyaret gerçekleştiren teşkilat akabinde TOÇBİRSEN'in vermiş olduğu iftara katılmak üzere ilçeden ayrıldılar.