AFŞİN ÖMER KARAOĞLAN

'Okul Hayatında ve Hayat Okulunda Başarı için Motivasyon' ve Ailelerin çocukların başarılarına destek sağlaması için ise 'İyi Lise ve Üniversite Yolcusu Öğrenciye Anne – Baba Olabilmek' konularında eğitimler verildi.

AFŞİN ÖMER KARAOĞLAN MATEMATİK EVİNDE ÖĞRENCİLERE VE VELİLERE BAŞARI VE MOTİVASYON EĞİTİM VERİLDİ

Ömer Karaoğlan Matematik Evi Öğrencilerinin Başarı ve Motivasyonu artırmak için “Okul Hayatında ve Hayat Okulunda Başarı için Motivasyon” ve Ailelerin çocukların başarılarına destek sağlaması için ise “İyi Lise ve Üniversite Yolcusu Öğrenciye Anne – Baba Olabilmek” konularında eğitimler verildi.

Kahramanmaraş Kişisel ve Sosyal Gelişim Merkezi Uzmanı Eğitimci ve Yazar Alpaslan YURTSEVER tarafından Ömer Karaoğlan Matematik Evi Toplantı salonunda verilen eğitim ile ilgili bilgiler veren Kurum Müdürü ve Matematik Öğretmeni Ömer KARAOĞLAN; Afşin eğitim alanına katkı ve fark sağlamak için kurdukları Matematik Evinde öğrencilerin başarılarına katkı sağlamak için mükemmel çalışmaların yapıldığını bu çalışmaların sonucunda sağlanan akademik düzeylerindeki değişimlerin öğrenciler ve aileleri mutlu ettiğini belirterek, Eğitim ve Öğretimin sadece öğretmen kaynaklı  başarı getirmediğine inandığımız ve en az üç saç ayaklı bir sistemin aktif olması ile mükemmel başarının geleceğine inandığımızdan dolayı öğrencilerimiz ve velilerimiz için Kahramanmaraş Kişisel ve Sosyal Gelişim Merkezinden Uzman desteği satın alarak bir gün boyunca 10 saatlik eğitimler verildiğini söyledi.

Eğitim programlarına katılan velilerkendi alanında bir ilk olan eğitim kurumunun yapmış olduğu bu programında Afşinli öğrenciler ve veliler için özel bir çalışma olduğunu belirterek programın işleyiş tarzından ve paylaşılan bilgilerden çok memnun kaldıklarını program sonunda tanıtılan eğitimlere öğrencilerin katılmalarını destekleyeceklerini belirttiler.

Matematik Öğretmeni Bekir ÖZDEMİR, bu programı planlama, satın alma, uygulama sürecinde çok yorulduklarını ayrıca programın bazı kısımlarına aktif şekilde kendisinin de katıldığı süreçte gözlemlerine ve eğitim sonucunda öğrenci ve veli paylaşımlarından Öğrenci ve Velilerin çok memnun ve faydalı geçtiğini söyledi.

Kurum Müdürü ve Matematik Öğretmen Ömer KARAOĞLAN, öğrencilerin eğitim esnasında sadece bilgi paylaşılmadığını, öğrencilerin aktif katılımın sağlayarak paylaşılan bilgilerin yaşantı haline gelmesi sağlandığını söyledi. Özellikler veli seminerine ilginin yoğun olduğunun seminer sonrasında veliler teşekkürlerini sunarak yapılacak organizasyon ve eğitimlere maddi ve manevi anlamda destek olacaklarını söyledi. Bundan sonra veli ve öğrencilerin taleplerine göre kurumumuzda Kişisel ve Sosyal Gelişim Eğitimleri, Hızlı Okuma, Yaşam ve Öğrenci Koçluğu, Test Teknikleri, Stresle ve Sınav Kaygısı ile Başa Çıkma, …vb. konularında eğitimler verileceğini söyleyerek; Eğitim Uzmanına, Öğrencilere ve Velilere katılım ve katkılarında dolayı teşekkür etti.